Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Ιπποφαές.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο σεμινάριο του αγροτικού συνεταιρισμού πολυδύναμων φυτών δυτικής Μακεδονίας με θέμα το ιπποφαές. Στην Αιανη-Κοζανης ωρα 11 πμ, αίθουσα τέχνης του πνευματικού κέντρου Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 6 ωρών
και περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλλιέργεια του ιπποφαούς από την προετοιμασία του χωραφιού, την επιλογή της ποικιλίας, τη φύτευση, την βιολογική του καλλιέργεια τι φυτοπροστασία τη συγκομιδή και τη μεταποίηση

Το κόστος της συμμετοχής είναι 100 ευρώ η 120 με δύο βιβλία
πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού στην εθνική τράπεζα στο λογαριασμό του συνεταιρισμού στο 377/ 296 188 -11 μαζί σας θα πρέπει να έχετε την απόδειξη της τράπεζας και να έχετε δηλώσει συμμετοχή μέσω της σελίδας μας
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟ FAX 24610 98500 ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ 1 Το ιπποφαές και η καλλιέργεια του του Γ.ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ καθηγητή γεωπονίας Α.Π.Θ
2 Η επανάσταση που θα σώσει τον πλανήτη του ΤΕΟΥΡΟ ΧΙΓΚΑ Ιάπωνα καθηγητή
που μιλάει για τους ενεργούς μικροοργανισμούς και πως αυτοί κάνουν τα εδάφη γόνιμα
ΟΙ ΟΜΙΛΙΤΕΣ
Χαιρετισμός Προέδρου Τζελλος Ευαγγελος
Δαουτόπουλος Γεώργιος, Προετοιμασία χωραφιού, καλλιέργεια επιλογή ποικιλίας και φύτευση του ιπποφαούς και ο ρόλος του ζεόλιθου
Καρασαβίδης Σταύρος, Ενεργοί μικροοργανισμοί και η χρήση στο Ιπποφαές και γενικά στις φυτείες
Χαραντώνης Δημήτριος, Εφαρμογές στη Βιολογική Γεωργία και φυτοπροστασία

Μεσελίδης Νίκος, Ιπποφαές - συγκομιδή μεταποίηση και διάθεση του προϊόντος
Γκουλιάφας Άρης, Ιστορικό Φυτείας καλλιέργειας
http://www.agrimup.gr/

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το σεμινάριο θα πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και να την στείλουν με fax στο 2461098500 ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του διότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Συνεταιρισμού στο τηλ.: 2461 098 500 ή να στείλει μήνυμα στο info@agrimup.gr

Πηγή: ai-vres

Δεν υπάρχουν σχόλια: